Edellä ajava auto lennättää autosi ikkunaan pikkukiven tai nastan ja tuulilasiin jää jälki. Särö tuulilasissa on turvallisuusriski ja luonnollisesti myös esteettinen haitta, joka alentaa autosi arvoa. Tuulilasi on yksi auton korin kantavista osista, joten sen on hyvä olla kunnossa. Myös esimerkiksi matkustajan puoleinen airbag ottaa tukea tuulilasista, joten ehjä tuulilasi on turvallisuuden kannalta erittäin tärkeä.

Auton tuulilasin korjaus on yleensä kuitenkin mahdollista, kun vaurio on alle 2 euron kolikon kokoinen. Tuulilasit koostuvat kahdesta lasilevystä, joiden välissä on kova PVB-kalvo. Vaikka kalvo pitää lasin kasassa, uloimmassa kerroksessa oleva särö vaikuttaa lasin lujuuteen ja voi aiheuttaa nopeasti koko tuulilasin halkeamisen.

 

Varaa aika huoltoon Jätä tarjouspyyntö 041 507 2171

 

Vahingon sattuessa

Suojaa tuulilasin kiveniskemä läpinäkyvällä teipillä ja ota meihin yhteyttä. Mikäli iskemää ei suojata, vettä ja likaa saattaa tunkeutua säröihin tuulilasissasi, ja jos lämpötila ulkona laskee ja vesi pääsee jäätymään, särö saattaa levitä ja tuulilasin vaihto voi tulla välttämättömäksi.

Tuulilasin korjaus tehdään täyttämällä säröt ja halkeamat läpikuultavalla hartsilla, joka vähentää vaurion mahdollista leviämistä ja tekee sen vähemmän näkyväksi.

Särö tuulilasissa saattaa olla syynä siihen, ettei ajoneuvosi pääse katsastuksesta läpi, varsinkin jos särö on iso ja kuljettajan näkökentän alueella.

Tuulilasisärön korjaus on halvempaa kuin tuulilasin vaihto ja laaja vakuutussopimus yleensä kattaa sen. Tuulilasin korjaus on myös ekologisempaa kuin tuulilasin vaihto kokonaan uuteen.

Jos särö tai iskemä sijaitsee kuljettajan näköalueen sisällä, korjausta ei suositella ja tuulilasi täytyy vaihtaa kokonaan. Ota meihin yhteyttä kaikenlaisten tuulilasiin liittyvien ongelmien kanssa.

Mitä maksaa auton tuulilasin korjaus?

Tuulilasin särön / kiveniskeymän korjaus maksaa 60 €.