Palveluihimme kuuluu tuulilasin vaihto henkilö- ja pakettiautoihin.

Tuulilasit vaurioituvat useimmiten liikenteessä muiden ajoneuvojen lennättämistä kivistä. Riippuen osuman koosta ja kulmasta, tuulilasin särön korjaus tai tuulilasin halkeaman korjaus saattaa onnistua. Tuulilasin vaihto on välttämätöntä, kun vaurio on mittava tai on kuljettajan näkökentän alueella. Rikkoutunut lasi ei mene läpi katsastuksestakaan.

Nykyaikaiset tuulilasit on valmistettu standardien mukaisesti: lasissa tulee olla merkintä E1 merkkinä siitä, että lasi vastaa kaikkiin vaatimuksiin ja varmistaa osaltaan käyttäjän turvallisuuden.
Tuulilasi on osa auton korin tukirakennetta, joten sen vaihto on haastavaa ja se vaatii ammattitaitoa. Tuulilasin vaihdoissa ammattilaisemme käyttävät ainoastaan laadukkaiden valmistajien tuulilaseja ja liimoja.

Ota meihin yhteyttä kaikenlaisten tuulilasiongelmien kanssa. Ammattilaisemme arvioivat onko tuulilasi korjattavissa vai onko edessä tuulilasin vaihto.

 

Varaa aika huoltoon Jätä tarjouspyyntö 041 507 2171

 

Mitä maksaa auton tuulilasin vaihto?

Tuulilasin vaihdon hinnat vaihtelevat tyypillisesti 250–590 €:n välillä. Tuulilasin vaihdon hintaan vaikuttavat auton merkin, vuosimallin ja korimallin lisäksi lasin väritys sekä mahdolliset tuulilasin lisävarusteet, esimerkiksi tuulilasiin asennettu sadetunnistin tai antennit. Tuulilaseja saa myös lämmitettyinä ja UV-säteilyltä suojaavina.