Eikö autohuolto voi odottaa? Onko autossasi akuuttia vikaa ja tarvitset apua heti? Aja suoraan pikahuoltoomme Oulun Pateniemeen ilman ajanvarausta!

Autohuoltoa ammattitaidolla

Autohuolto ennalta ehkäisee vikoja, vähentää tulevia kustannuksia ja edesauttaa auton tekniikan luotettavaa toimintaa. Teemme kattavat huolto- ja korjaustyöt yksittäisten osien vaihdosta suurempiin remontteihin. Oli autosi sitten uusi tai vanha, me Autokorjaamo Vepsäläisellä tarjoamme sinulle asiantuntevaa ja ammattitaitoista autohuoltoa autosi merkistä, iästä tai mallista riippumatta aina autovalmistajan huolto-ohjeiden mukaisesti. Meillä asioidessasi myös uuden autosi tehdastakuu säilyy voimassa.

Autohuolloissa ja -korjauksissa hinta koostuu töistä sekä varaosista. Työn osuus laskun loppusummasta on keskimäärin 50 % ja varaosien osuus 50 %. Käytämme AINA joko alkuperäisiä tai alkuperäislaatuisia varaosia. Myönnämme kaikille käyttämillemme varaosille sekä tehdyille töille 3 vuoden takuun.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja pidämme huolen, että asiakkaamme ajavat autohuollon jälkeen kotiin tyytyväisinä. Pyydä meiltä tarjous huoltoon, autamme sinua mielellämme. Voit myös vaihtoehtoisesti varata suoraan ajan autohuoltoomme.

Varaa aika huoltoon Jätä tarjouspyyntö 041 507 2171

Kuljetuspalvelu, sijaisauto ja polkupyörä käytössäsi

Tarjoamme veloituksetta asiakkaillemme kuljetukset Ritaharjun Ideaparkiin huollon tai korjauksen ajaksi. Käytössämme on sijaisautoja, jotka ovat vuokrattavissa autohuollon tai korjauksen ajaksi. Tarjoamme myös Jopo-tyylisiä polkupyöriä käyttöönne veloituksetta.

Säännöllinen autohuolto säästää autoa

Autot ovat teknisiä laitteita, joten ne kuluvat käytössä. Osat menevät rikki, kilometrejä kertyy mittariin ja vuodenajat vaihtuvat. Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ovat myös iso haaste auton osien kestävyydelle. Yleensä auto tuodaan huoltoon akuutin vian tai rikkoutuneen osan takia, mutta auto pysyy ajokunnossa ja turvallisena, kun sitä huolletaan säännöllisesti.

Autohuollolle on hankala määritellä varsinaista oikeaa ajankohtaa, tärkeintä on, että tarkastus ja huolto tehdään. Autoilijan tulee itse säännöllisesti tarkistaa esimerkiksi öljyn, jäähdytysnesteen ja lasinpesunesteen määrä sekä tarkkailla ajovalojen polttimoiden kuntoa, mutta ne eivät poista ammattimaisen mekaanikon tekemän tarkistuksen tai huollon tarvetta.

Pidä autosi kunnossa suorittamalla autohuolto säännöllisesti. Meiltä saat lähes kaikki auton huoltoon ja korjaukseen liittyvät palvelut merkistä riippumatta. Huollamme autot aina valmistajan laatimia huolto- ja korjausohjeita noudattaen.

Auton vuosihuolto ja määräaikaishuolto ohjeiden mukaan

Autovalmistajat määrittelevät autojen huoltotarpeet ajettujen kilometrien ja ajan mukaan.

Määräaikaishuoltoon kuuluvat muun muassa nesteiden, kuten moottoriöljyn, vaihteistoöljyn sekä jarrunesteiden vaihdot, suodattimien vaihdot sekä tarkastuskohteet, joilla varmistetaan auton liikennekelpoisuus sekä ennakoidaan mahdolliset isommat korjaukset. Euroopan Unionin ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisesti suoritamme huollot valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti ja siten, että käyttämämme varaosat ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäisten laatua vastaavia.