Autokorjaamo Vepsäläisen tarina – tästä se alkoi

Hannu ja Jussi Vepsäläinen, isä ja poika, perustivat autohuoltoihin ja korjauksiin keskittyvän yrityksen vuonna 2002. Jo parin vuoden toiminnan jälkeen toimintatavat osoittautuivat menestyksekkääksi ja yritys alkoi kasvaa voimakkaasti. Vuonna 2006 yritys muutti nykyisiin toimintatiloihin Ratamotielle ja 2011 yrityskauppojen myötä yritys laajeni myös Kempeleeseen Zatelliitintielle. Vuonna 2014 oli puolestaan vuorossa Pateniemen toimipisteen laajennus. Heinäkuussa 2018 Kempeleen toimipiste vaihtoi yrityskauppojen myötä omistajaa. Korjaamo jatkaa toimintaansa nimellä Autokorjaamo Niskanen. Tällä hetkellä Autokorjaamo Vepsäläinen työllistää n. 10 työntekijää. Jatkuva kouluttautuminen takaa, että henkilökunta pysyy mukana nopeasti kehittyvällä alalla. Tavoitteena on jatkaa menestyksekästä ja laadukasta toimintaa myös tulevaisuudessa.

jussi370px

Jussi Vepsäläinen

Toimitusjohtaja / Yrittäjä

Jussi on toiminut yrittäjänä vuodesta 2002 lähtien. Nähdään satunnaisesti myös työhallin puolella auttamassa mekaanikkoja asennustehtävissä. Koska Jussilla on elektroniikka-asentajan tutkinto, löytyy korjaamopuolella erikoisosaamista vaativien vikadiagnoosien tekemisessä. Töiden ohella hankkinut myös yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (YEAT).

Vepsäläinen Hannu

Hannu Vepsäläinen

Yrittäjä

Hannu on toiminut yrittäjänä vuodesta 2002 lähtien. Omaa vuosikymmenien kokemuksen autonasennustehtävistä. Edellinen työnantaja Pörhön Autoliike Oy, jossa toimi VW-konsernin merkkien automekaanikkona lähes 20 vuotta. Hannulla erikoisosaamista löytyy hyötyajoneuvoista, peräkärry -huolloista sekä vaativista mekaanisista asennustöistä.

 Oulu

Vepsäläinen Hannu

Hannu Määttä

Korjaamopäällikkö / huoltoneuvoja

Toimii Oulun pisteessä huoltoneuvojana, joka vastaa toimipisteen toiminnasta. Hannulla on varaosamyyjän tutkinto sekä työnjohtajan erikoisammattitutkinto. Hannu on saanut paljon kiitosta hyvistä asiakaspalvelutaidoistaan. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat VW-konsernin autot.

laadukas autohuolto oulu

Teemu Pitkänen

Huoltoneuvoja

Vepsäläinen Marko

Marko Kallinkoski

Automekaanikko

Toiminut automekaanikkona Oulun pisteessä vuodesta 2008 lähtien. Erikoistunut laajoihin mekaanisiin töihin ja vaihteistokorjauksiin.

 • Automekaanikon ammattitutkinto
 • DSG-vaihteistokoulutus
 • Ilmastointihuoltosertifikaatti
Vepsäläinen Lauri

Lauri Kivilompolo

Automekaanikkopäällikkö

Vastaa vaativista vikadiagnooseista. On voittanut Taitaja-kilpailun automekaanikkojen sarjan vuonna 2010. Hallussa myös Autoasi Mestarimekaanikko-kilpailun voitto vuodelta 2014.

 • Automekaniikon ammattitutkinto
 • Sähköturvallisuuskoulutus
 • DSG-vaihteistokoulutus
 • Ilmastointihuoltosertifikaatti
Vepsäläinen Mika

Mika Kukkala

Automekaanikko

Mika on toiminut automekaanikkona Oulun toimipisteessä vuodesta 2013 lähtien. Vastaa pääosin autojen määräaikaishuolloista.

 • Automekaanikon tutkinto
 • Ilmastointihuoltosertifikaatti
niko370px

Niko Hiltula

Autofiksaaja

Vastaa autojen pesuista, fiksauksista, tuulilasin vaihdoista ja pikahuolloista. Nikolla on 4 vuoden kokemus autodetailingista. Rautainen ammattilainen yhdistettynä tinkimättömään asenteeseen työnlaadusta.

 • Autokorikorjaajan tutkinto
 • Nanolex Approved Detailer
 • Finland Detail Academy-koulutus
 • Tuulilasin vaihto koulutus
janne-s370px

Janne Sarajärvi

Pikahuoltaja

janne-b

Janne Backman

Automekaanikko