Auton käsinpesu on yksi auton huoltoon liittyvistä tehtävistä, joka tulee vastaan säännöllisin väliajoin.

Ammattilaisen tekemässä auton käsinpesussa kaikki vaiheet tehdään asianmukaisilla koneilla ja aineilla. Kokonaisvaltaisen puhdistuksen saat Autokorjaamo Vepsäläisen täysfiksauspalvelulla, johon kuuluu auton läpikotainen puhdistus sisältä ja ulkoa. Pesu parantaa ajomukavuutta ja lisää auton käyttöikää. Huolehdimme myös, etteivät autopesussa käytetyt kemikaalit pääse pesuveden mukana luontoon. Kysy lisää auton käsinpesupalveluistamme tai varaa aika!

Varaa aika huoltoon Jätä tarjouspyyntö 041 507 2171

Klassinen konepesu pesutunnelissa on äärimmäisen haitallinen auton pinnoitukselle, sillä harjakset naarmuttavat auton maalipintaa. Käsinpesu on auton maalipinnalle hellävarainen ja kokonaisvaltainen.

Jotta lika ei pinty maalipintaan, pitäisi auton peruspesu suorittaa mielellään noin kerran kuukaudessa. Perusteellinen puhdistus olisi hyvä tehdä kaksi kertaa vuodessa, aina keväällä ja syksyllä. Perusteellisen pesun yhteydessä autoon kannattaa laittaa myös pintaa suojeleva kovavahaus.

Esipesu on autopesun tärkein vaihe, sillä on hyvä poistaa maalipinnasta mahdollisimman paljon likaa ennen kuin pintaan edes kosketaan mekaanisesti. Meillä Autokorjaamo Vepsäläisellä auton käsinpesu aloitetaan aina esipesuvaahdotuksella, jonka voimakkuus määräytyy auton likaisuuden ja mahdollisten maalipinnan suojatuotteiden mukaan.

Esipesun jälkeen suoritetaan kinnaspesu hellävaraisella pesukintaalla ja kahden ämpärin tekniikalla, millä taataan mahdollisimman turvallinen ja hellävarainen puhdistus auton maalipinnalle. Pesemme myös ovien pielet ja välit.

Pesun jälkeen auto huuhdellaan, jonka jälkeen suoritetaan kuivaus paineilmalla sekä pehmeillä mikrokuitukuivausliinoilla.

Teemme autoosi lisäpalveluina auton kovavahauksen, jolla saa auton maalipintaan noin 8–12 kuukautta kestävän suojan. Toinen vaihtoehto on myös pikavahaus, jolla saadaan 3–4 viikkoa kestävä suoja maalipinnalle. Lisäksi palveluihimme kuuluu myös auton maalipinnan kestopinnoitus.

Lue lisää auton puhtaanapidosta blogistamme!

Mitä maksaa auton käsinpesu?

  • Henkilöautot 35 € / 40 € (kesä / talvi)
  • SUV ja tila-autot 40 € / 45 € (kesä / talvi)
  • Pakettiautot 45 € / 50 € (kesä / talvi)

Seuraa fixsauspalveluitamme Facebookissa