Teemme määräaikaishuollot kaikille automerkeille. Auton säännöllinen huoltaminen on tärkeää, sillä huoltojen avulla voidaan ennakoida isommat remontit, vähentää tulevia kustannuksia ja auton liikenneturvallisuus sekä jälleenmyyntiarvo säilyvät parempana.

Määräaikaishuoltoon kuuluu huollosta riippuen mm. nesteiden, kuten moottoriöljyn, vaihteistoöljyn sekä jarrunesteiden vaihdot, suodattimien vaihdot sekä tarkastuskohteet, joilla varmistetaan auton liikennekelpoisuus sekä ennakoidaan mahdolliset isommat korjaukset.

EU:n ryhmäpoikkeusasetus määrää, että auton takuu säilyy, vaikka määräaikaishuoltoja ei suoritettaisikaan merkkiliikkeissä. Ehtona on, että huollot suoritetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti ja että käytetyt varaosat ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäislaatua vastaavia. Suoritamme määräaikaishuollot aina merkkikohtaisten huolto-ohjelmien mukaisesti. Määräaikaishuollosta saat aina mukaasi huoltoraportin, josta ilmenee autoon vaihdetut nesteet ja suodattimet sekä tehdyt tarkastukset.

Varaa aika huoltoon Jätä tarjouspyyntö 041 507 2171

Mitä maksaa – auton määräaikaishuollon hinta?

Määräaikaishuoltojen hinnat vaihtelevat yleensä 200–500 euron välillä riippuen auton merkistä, mallista sekä määräaikaishuollon laajuudesta riippuen.

Lue lisää autojen määräaikaishuolloista blogistamme!