Autokorjaamo Vepsäläisen monipuolisiin palveluihin kuuluu myös laadukas auton sisäpuhdistus.

Sisäpuhdistus jää usein vähemmälle huomiolle, kun autoa huolletaan. Pölyisessä ja hiekkaisessa autossa ei kuitenkaan ole mukava matkustaa. Pienet kivet jäävät helposti jumiin rakoihin, jos niitä ei poista ajoissa. Hiekka ja muut epäpuhtaudet myös kuluttavat auton mattoja. Talvella kenkien pohjissa kertyy auton lattialle lunta, joka sulaessaan tuo kosteutta autoon. Mikäli mattoja ei kuivateta joko imuroimalla tai sisätiloissa, kostuneet pinnat voivat alkaa tuoksahtaa tunkkaiselta.

Ikkunoiden sisäpuolelle kertyvä lika muodostaa lasin pintaan harmaan kalvon, joka voi olla jopa turvallisuusriski. Auringonpaisteella ja vesisateella näkyvyys likaisen ikkunan läpi ei ole välttämättä riittävän hyvä, ja heijastus voi myös rasittaa autoilijan silmiä.

Auto olisikin syytä puhdistaa kevyesti säännöllisin väliajoin, riippuen siitä minkälaisissa olosuhteissa autolla on ajettu. Vähintään kahden kuukauden välein on hyvä käydä lattiat ja penkit läpi imurilla, pyyhkiä kertyneet pölyt kojelaudalta ja muoviosista, sekä pestä ikkunoiden sisäpinta.

Auton sisäpuhdistuksessa käytettävät aineet ja välineet tulisi aina valita pintamateriaalien ja likaisuuden mukaan. Tavalliset, normaalissa auton käytössä kertyvät epäpuhtaudet lähtevät kevyemmillä aineilla, mutta joskus tarvitaan järeämpiä aseita. Esimerkiksi penkkiin liimautuneet purukumit tai öljytahrat vaativat voimakkaammat pesuaineet. Verhoilusta riippuu minkälaista harjaa tai sientä kannattaa käyttää, jotta verhoilussa käytetty materiaali ei vahingoitu.

 

Varaa aika huoltoon Jätä tarjouspyyntö 041 507 2171

 

Kevyt tai perusteellinen pesu

Kun auton sisäpuhdistuksen jättää ammattilaisen hoidettavaksi, ei aineiden ja välineiden sopivuudesta tarvitse huolehtia. Tällöin voi myös olla varma siitä, että käytössä on takuulla tehokkaat välineet, jotka on tarkoitettu ammattimaiseen käyttöön. Puhdasta jälkeä tulee varmasti ja nopeasti.

Vepsäläisellä auton peruspuhdistukseen kuuluu mattojen puhdistus, lattioiden ja penkkien imurointi tehokkaalla imurilla sekä ikkunoiden sisäpintojen pesu.

Mikäli auto kaipaa perusteellisempaa puunausta, voidaan pienet välit, penkinaluset ja muut hankalasti puhdistettavissa olevat paikat puhaltaa paineilmalla, jonka jälkeen auto imuroidaan huolellisesti. Verhoilu pestään painehuuhtelulaitteella. Jos verhoilussa on pinttynyttä likaa, mikä ei lähde painehuuhtelussa, voidaan apuna käyttää ammattilaiskäyttöön tarkoitettua märkäimuria. Auton nahkaverhoilu puhdistetaan sekä tarvittaessa käsitellään nahanhoitoaineella ja ikkunat pestään kirkkaiksi niille sopivalla aineella.

Tarvittaessa voidaan suorittaa lisätyönä myös kattoverhoilun puhdistus.

Asiakkaan vastuulle jää ainoastaan noutaa raikkaalta tuoksuva ja puhtauttaan kiiltelevä auto ja nauttia mukavasta ajokokemuksesta.

 

Auton sisäpuhdistuksen hinnat:

Peruspuhdistus

  • Henkilöautot 69 €
  • SUV ja tila-autot 79 €
  • Pakettiautot 69 €

Märkäpesut:

  • Henkilöautot alk. 100 €
  • SUV ja tila-autot alk. 125 €
  • Pakettiautot alk. 100 €

Lisätyöt 66 € / tunti:

  • Kattoverhoilun puhdistus
  • Eläinten karvojen poisto verhoilusta
  • Sisäpuhdistusta haittaavien tavaroiden tyhjennys autosta

Lopulliseen hintaan vaikuttavat auton sisätilan verhoilun materiaalit ja likaisuus.

Muistutus

Ennen sisäpuhdistukseen tuloa tulisi autosta tyhjentää kaikki ylimääräiset tavarat lattioilta, ovilokeroista, keskikonsolista, tavaratilasta, jne., jotka mahdollisesti haittaavat sisäpuhdistuksen suorittamista. Mikäli joudumme tekemään tämän asiakkaan puolesta, veloitamme siitä kuluneen ajan mukaan.