Rengashotelli Oulussa

Oletko kyllästynyt kantamaan raskaita renkaita muutaman kuukauden välein edestakaisin auton ja varaston välillä? Jos haluat päästä renkaiden vaihdossa helpolla, Autokorjaamo Vepsäläisen rengashotelli on palveluksessasi. Meidät tunnetaan nykyään myös Vianor Pateniemi -nimellä ja olemme osa Vianor Partner -rengasketjua.

Rengashotellissamme voit säilyttää renkaasi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Säilytyksen lisäksi tarjoamme renkaiden vaihdon sekä kuntotarkastuksen ja otamme tarvittaessa yhteyttä uusien auton renkaiden hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi. Tarkistamme aina myös ilmanpaineet, jotka renkaanvaihdon yhteydessä onkin olennaista huomioida. Rengaspaineet säädetään aina valmistajan ohjearvojen mukaisiksi ja pyörien pultit ja mutterit kiristetään momenttiavaimella oikeaan kireyteen. Hotellissamme hoituvat helposti myös erikseen veloitettavat renkaiden tasapainotus ja pesu. Palveluumme kuuluu myös renkaiden varastointivakuutus.

  • Rengashotelli henkilöauton renkaille: 80 € / kausi. (max. 17″ renkaat)
  • Rengashotelli pakettiauton & SUV:n renkaille: 90 € / kausi. (yli 18″ renkaat)

 

Varaa aika huoltoon Jätä tarjouspyyntö 041 507 2171

 

Rengashotellipalvelumme sisältää:

  • Yhden kauden kausisäilytyksen
  • Renkaiden vaihdon
  • Renkaiden pulttien kiristyksen momenttiin
  • Renkaiden ilmanpaineiden tarkastuksen
  • Renkaiden kunnon tarkastuksen
  • Renkaiden pulttien jälkikiristyksen
  • Varastointivakuutuksen
  • Hotelliasiakkaille painetunnistimien kalibroinnin

 

Oikeat olosuhteet ovat tärkeät auton renkaiden säilytyksessä

Renkaiden varastointi oikeissa olosuhteissa hidastaa niiden ikääntymistä. Renkaat on suojeltava valolta, erityisesti suoralta auringonvalolta ja voimakkaalta keinovalolta, joiden ultraviolettisäteilypitoisuudet ovat suuret. Renkaat eivät saa olla alttiina kosteudelle eivätkä liialle lämmölle. Liuottimet, öljyt ja esimerkiksi otsoni nopeuttavat renkaiden ikääntymistä.

Harvoin tulee ajateltua, että auton renkaat ovat käytössä ainoastaan puolet vuodesta. Pitkäaikainen varastointi vaikuttaa myös auton renkaiden ikääntymiseen. Renkaat pitäisi säilöä mahdollisimman vapaasti luonnollisessa asennossa, ettei niihin kohdistu ylimääräistä jännitettä tai vääntöä. Rengashotellissamme on aina otettu huomioon oikeat olosuhteet ja renkaat säilyvät seuraavaan kauteen vaivattomasti. Lisäksi säästät tilaa kotonasi.

Kun on aika jälleen vaihtaa renkaat, me ehdotamme sinulle sopivaa ajankohtaa tai voit varata ajan itse. Ammattilaisen asentamat renkaat kuluvat tasaisesti. Se auttaa sinua ajamaan huoletta, sillä tiedät että renkaat on säilötty ja vaihdettu turvallisesti ja ammattitaitoisesti.