Etsimme ja diagnosoimme auton sähköviat

Sähkövikojen osuus autojen ongelmista on kasvanut viime vuosien aikana, sillä uudet autot ovat täynnä elektroniikkaa ja tietotekniikkaa, mikä luonnollisesti kasvattaa sähkövikojen mahdollisuutta. Sähkövikojen tunnistaminen on vaikeaa ja ne voivat vaikuttaa miltei mihin tahansa auton toimintoon.

Jos autossasi palaa häiriövalo tai epäilet/havaitset jotain normaalista toiminnasta poikkeavaa, tuo autosi korjaamollemme. Me luemme vikakoodin ja selvitämme, mistä vikailmoitus johtuu.

Varaa aika huoltoon Jätä tarjouspyyntö 041 507 2171

Teemme vaativaa sähkövianetsintää, johon käytössämme on nykyaikainen ja laaja diagnostiikkalaitteisto. Kun vian lähde on löydetty, suunnittelemme sinulle ammattitaidolla tarvittavat korjaus- tai huoltotoimenpiteet. Sähkötöihin erikoistuneella mekaanikollamme on käytössään ajoneuvovalmistajien korjausohjeet ja tietokannat, joten korjaamme autosi sähköviat merkistä riippumatta.

Vikailmoitukset tulkitaan joskus väärin. Me haluamme vaihtaa oikean osan, joten tutkimme aina mahdollisesti viallisen komponentin perusteellisesti, jotta vältyttäisiin turhalta osien vaihtamiselta sekä ylimääräisiltä kustannuksilta.

Mitä maksaa sähkövian etsintä?

Vaativa vianhaku maksaa 159 euroa/vika. Palvelutakuu: mikäli vikaa ei löydetä, ei veloitusta.